Alltid fraktfritt när du handlar för mer än 799 kr. Alltid returrätt i 14 dagar! Klostergatan 5, 532 30 Skara. Öppettider idag: 10:00-18:00

Om oss

Klostergatans skor är Skaras äldsta skobutik med en snart 100-årig historia. I mars 2011 togs företaget över av Charlotta Lidberg och sedan dess heter butiken Klostergatans skor men vi säljer mycket mer än bara skor. I butiken hittar du förutom skor även väskor, handskar, plånböcker, resväskor och damkläder. I vår webbshop på adressen bylotta.se finns delar av vårt sortiment. Vill du handla på webben och hämta ut dina varor i butiken går det naturligtvis toppenbra. Välj då Fraktalternativet Hämta i vår butik i Skara vid utcheckningen.

Om vårt skosortiment

Vi har skor till hela familjen och vill gärna leverera det lilla extra. Därför kan du hitta skor i både färger och mönster som du kanske inte ser i vilken skobutik som helst. Vårt mål är att du alltid ska kunna hitta något nytt när du kommer in till oss.

Personlig service är väldigt viktig för oss och vi hjälper dig mer än gärna att prova ut skon som passar just dig. För dig som handlar via vår webbshop hjälper vi gärna till att råda bland modellerna via telefon. Vi har skor för de flesta tillfällen och fötter och ett flertal modeller med urtagbar innersula så att du får plats med dina egna inlägg. Vi har även sulor i många olika utföranden som kan vara till hjälp om du har ont i fötterna eller bara för att få skon att sitta bättre.

Skor du köpt hos oss hjälper vi dig att lästa ut kostnadsfritt om det skulle vara så att de klämmer lite eller om stövelskaften är för trånga.

En egen kväll

Har du svårt att hinna till vår butik under dagtid? Känner du för att hänga med dina vänner under en kväll och shoppa i lugn och ro? Då har vi lösningen för dig! Om du drar ihop ett gäng vänner så bjuder vi på något litet att äta och dricka och håller butiken öppen efter kl 18 bara för er. Du som ”värdinna/värd” får en liten gåva som tack. Verkar det intressant? Skicka ett mail till info@bylotta.se så bokar vi in er.

Välkomna in till oss!

Om oss